Talitha Muusse

1 day agoYvonne Coldeweijer heeft eerder deze week een video gedeeld met haar volgers die naar nu blijkt in scène is gezet door presentatrice Talitha Muusse en radiozender BNR. De stad ligt op een hoogte van 860 m en aan de ArlanzónAcht bruggen verbinden de stad.


Oneworld Magazine Nr 9 2015 Photography Anne Reinke Picture Editor Anja Koelstra Oneworld Talitha Muusse Klimaatverandering Natuurlijk Ouderschap Magazine

En die onduidelijke video bleek genoeg voor Yvonne Coldeweijer van Life of Yvonne om Talitha écht te beschuldigen van cokegebruik.

. Volgens haar was het beleid van Op1 om de corona-angst van mensen te blijven voeden vertelt ze in de talkshow Uitblinkers. Lieve schat ik ben niet het NRC reageert de juicekoningin. In de video werd gesuggereerd dat Muusse drugs gebruikte.

BNR maakt bekend dat de beelden in scène. 1 day agoYvonne Coldeweijer heeft via haar betaalde account beelden gedeeld van Talitha Muusse die betrapt zou zijn op coke snuiven maar die beelden zijn nep. Yvonne Coldeweijer reageert op actie BNR en Talitha Muusse.

Nieuwszender BNR stuurde een filmpje in waarop drugsgebruik. 1 day ago0752 BNR zet video snuivende Talitha Muusse in scène Yvonne Coldeweijer trap erin en deelt juice 0320 Star Wars-ontwerper Colin. Roddelvlogger Coldeweijer tuint in nepvideo van snuivende Talitha Muusse.

Yvonne Coldeweijer in de val lokken. Een wazig door BNR ingestoken filmpje was voor Yvonne Coldeweijer voldoende om. Talitha Muusse heeft begin vorig jaar een paar maanden Op1 gepresenteerd en daar raakt ze al een jaar niet over uitgepraat.

1 day agoBNR Nieuwsradio heeft roddelvlogger Yvonne Coldeweijer in de val gelokt met een video waarop het lijkt dat BNR-presentatrice Talitha Muusse cocaïne gebruikt. Het is een regionaal handels- en verkeerscentrum. Zo onthulde ze eind vorig jaar dat politieke partijen zich bemoeien met de Op1-presentatorenEn dat ze zich bij sommige partijen niet populair had gemaakt vanwege haar uitspraken onder meer over premier Mark Rutte.

BNR besloot te onderzoeken hoe gemakkelijk het is om onwaarheden te verspreiden via een juicekanaalDaarvoor maakten ze een video waarop oud-Op1-presentatrice Talitha Muusse zogenaamd coke snuift. BNR zocht dit samen met presentatrice Talitha Muusse 30 uit en wisten de roddeltante in de val te lokken. De Energieboot is het leiderschapsprogramma in Nederland voor jong toptalent dat.

Yvonne Coldeweijer is enigszins op de achtergrond getreden na de geruchtmakende beschuldigingen aan het adres van Samantha Steenwijk en Danny de. BNR stuurde de video via een anoniem Instagramaccount naar Coldeweijer toe. Daarna spaarde Muusse de publieke omroep niet meer.

Zij checkte de roddel kortstondig bij Muusse en deelde die daarna al snel het gerucht met haar duizenden volgers. Talitha maakte een video waarin ze zogenaamd coke snoof op het toilet. Max Verstappen wint Grand Prix van Spanje.

Burgos is een stad en gemeente in de Spaanse autonome regio Castilië en LeónHet is de hoofdstad van de gelijknamige provincie Burgos. Nu blijken de beelden. 1 day agoYvonne Coldeweijer vindt dat ze rechtmatig heeft gehandeld bij het delen van de video van Talitha Muusse vorige week.

Ditmaal uit ze kritiek op de manier waarop het coronanieuws werd behandeld in de talkshow. De beelden zijn in scène gezet door. Deze video werd anoniem gedeeld met Yvonne en voilà een tijdje later riep Yvonne dat Talitha drugs gebruikt.

Talitha is een energieke dagvoorzitter met pit op evenementen en congressen rondom inhoudelijke themas als ondernemerschap duurzaamheid en innovatie. Yvonne Coldewijer deelt nepvideo van snuivende Talitha Muusse. TALITHA MUUSSE Boek Talitha Meer over Talitha Mijn functies.

Met hun actie wilden Muusse en BNR laten zien hoe juicekanalen zoals Life of Yvonne van Coldeweijer te werk gaan stelt de radiozender. 1 day agoPresentatrice Talitha Muusse besloot samen met BNR om roddelkoningin Yvonne Coldeweijer in de val te lokken door nepnieuws te delen. Hierop zou volgens Coldeweijer te zien zijn dat Muusse coke aan het gebruiken was.

De vrouw achter het juicekanaal Life of Yvonne stelt maandag op Instagram dat. 1 day agoMaar BNR-presentatrice Talitha Muusse had haar tuk met een nepvideo waar Coldeweijer intrapte. 1 day agoValse beschuldiging.

1 day agoTalitha Muusse heeft een filmpje opgenomen waarop ze net doet alsof ze cocaïne snuift. Talitha Muusse haalt uit naar Op1 en KRO-NCRV. 1 day agoYvonne Coldeweijer heeft dit weekend beelden gedeeld van BNR-presentatrice Talitha Muusse.


Pin Van Namirha Ahriman Op ɛɛɛ Know Y Self 333 Leiderschap Rolmodellen Podcast

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel